Naar de inhoud
BBQ Essentials

BBQ Essentials

De meeste fanatiekelingen zullen de BBQ inmiddels al weer aangestoken hebben. Met het prachtige weer dat we al gehad hebben en wat er nog in het verschiet is het een van de leukste tijdverdrijven voor menig man.

Aangezien je hoogstwaarschijnlijk deze zomer vaak en veel in eigen tuin zal vertoeven en je dus lekker veel kan BBQ’en heb ik voor jou de Ultimate BBQ Essential lijst samengesteld.

Essential nr. 1

Moet je nog wat verlichting in de tuin installeren? BBQ’en in het donker is best lastig namelijk. Voeg dan deze magnetische barbecuelampen toe aan je BBQ uitset. 

De lampen werken op de meeste grills, behalve die gemaakt van roestvrijstaal.

Ze hebben een flexibele stang, zodat je ze kan buigen en de lichtbundel kan schijnen daar waar het nodig is om ervoor te zorgen dat je vlees niet aanbrandt.
 

Essential nr. 2 

Onmisbaar voor je BBQ is een goed schraper om de roosters schoon te maken. Een veel gemaakte fout is om een ijzeren schraper te gebruiken. Maar het risico daarvan is dat er ijzeren ‘haren’ achterblijven die in je eten kunnen komen. En dat wil je niet. Een houten schraper is de oplossing. Deze handigert heeft zelfs nog een flessenopener aan…dope!

Essential nr. 3 

In de digitale wereld van vandaag kan je het zo gek niet bedenken of er is een app voor. Dus, je raadt het al, is het ook om te BBQ'en niet nodig om rond te sjouwen met grote, zware kookboeken over informatie over griltemperaturen, tijden, enz. Oo daar is dus een app voor!

Een van mijn favorieten is de Grill&Barbecue Timer app voor Android, en de GrillTime app voor de iPhone en Apple Watch. Beide biedt jou als griller belangrijke instructies, richtlijnen en tips om je stukje vlees nóg lekkerder te maken.

Essential nr. 4

Een stoer en stevig schort voor het grillen. Handig en verstandig. Zo heb je al je grillgereedschappen bij de hand en ben je beschermd tegen rondspattend houtskool. 

Het is natuurlijk van belang dat je jezelf goed beschermd tijden het BBQ'en. Voor je het weet valt er een stukje gloeiend houtskool uit je BBQ en zit er en gat in je kleding. Of, nog erger, heb je een brandplek waar je nog lang last van kan hebben. Dat zijn nou net de dngen die omtrent het BBQ'en de pret weghalen en dat moet je natuurlijk niet willen. En stiekem staat zo'n schort je natuurlijk superstoer!

Vorige Staycation 2020 - A Man with a Plan
Volgende Give Away voor Powervrouwen! week 5

Geef een reactie.

Reacties worden eerst gecheckt

Verplichte velden