Naar de inhoud

Over BM

Bracelets for Men; Alhoewel de naam anders doet vermoeden is Bracelets for Men een Nederlands merk, en hard aan de weg aan het timmeren om Nederland te veroveren. De handgemaakte heren armbanden zijn krachtig, trendy, draagbaar en modern.

Bracelets for Men is jouw lifestyle inspirator.
In de Man Cave vindt je verhalen over plezier, over vriendenclubs die al járen samen zijn en al veel hebben beleefd. Je kunt hier elkaar inspireren met dingen waar je blij van wordt (spread the joy).  

Je krijgt er tips over festivals, de lekkerste BBQ recepten, reistips, Netflix-tips, humor, old-school stuff, you name it. 

Wil je de sleutel en je laten informeren en inspireren in de Man Cave? Dat kan door je voor Man Cave Hangout nieuwsbrief in te schrijven.  Enne… no spam, promised. 


Van wie is Bracelets for Men?

Lonneke, ik ben de persoon achter Bracelets for Men. 

Ik ben moeder van 4 kinderen, allemaal zonen, en startte mijn eerste webshop met sieraden voor dames, maar je snapt dat met een mannenhuishouden heren armbanden eigenlijk veel beter bij mij passen, en heb ik elke dag inspiratie genoeg. 

Alle armbanden worden door mijzelf ontworpen en in eigen atelier in Utrecht met de hand gemaakt.  

Voor mijn armbanden kies ik voor hoogwaardige materialen zoals steen, leer, RVS. Daarmee richt ik mij op trendy, stoere, stijlvolle, modieuze mannen, met een twist en een tikkeltje eigenwijs.

De armbanden zijn divers met een mooi en strak design, maar tegelijkertijd zonder poeha en een tikkeltje eigenzinnig. Er wordt gebruik gemaakt van typisch krachtige en mannelijke materialen zoals steen, leer, hout en staal. Alle bracelets laten zich prima combineren met de andere armbanden in de collectie.


Mis je iets op de site of in de Man Cave?

Zie je graag bepaalde kleuren of ontwerpen of materialen terugkomen in het collectie aanbod. Heb je een speciale maat nodig van een armband? Of heb je een idee voor in de Man Cave? Laat het even weten.

Wil je graag een blog schrijven over dingen die mannen bewegen, heb je een recept, een tip voor toffe Netflix serie, een filmtip die helemaal in het mannenconcept past? Vertel!