Naar de inhoud
Give Away voor Powervrouwen! week 5

Give Away voor Powervrouwen! week 5

'TOGETHER WE'RE STRONG!' 

De afgelopen weken lieten we je weten dat we alle Powervrouwen wat extra aandacht gaan geven deze Moederdag.

De zes webshops hebben stuk voor stuk positieve reacties gehad over dit initiatief, zo ook wijzelf. Jouw Powervrouw (moeder, tante, oma enz.) verdient dit.

Deze week worden wijzelf in de spotlight gezet, maar laten we ook nog even alle deelnemende shops voorbij komen. Het is tenslotte je laatste kans om een extra leuke gadget te ontvangen.

Wie deden er ook alweer mee? 
Dit zijn alle deelnemers:
Paper Time; een werkplanner en nog veel meer paper goodness
Bracelets for Men; armbanden voor mannen, maar ook voor stoere moeders
Hannehaves; voor de mooiste bohemian Ibiza sieraden
Studio Urf&Ogel;  laat hier het allerleukste getekende familie portret maken
Houtmoed; mooie en unieke handmade woonaccessoires van hout en vilt
Roppongi; jouw dagelijkse portie Japan

Kijk hier voor de give away spelregels

Voor sommige misschien een vreemde eend in de bijt voor Moederdag, maar niets is minder waar. De armbanden van Bracelets for Men zijn recht door zee, vrij van poeha en een tikkeltje eigenwijs. Er zijn genoeg vrouwen die aan deze eigenschappen voldoen (ik kan er nu al 5 opnoemen). Bovendien staat Vaderdag ook al snel weer voor de deur, dus geven we jou hierbij alvast een cadeau-idee! Alle armbanden worden door mijzelf ontworpen en in 'in-house' gemaakt. Ooit ben ik begonnen met een damessieraden webwinkel, maar ja, met mijn huishouden van 5 (!) mannen, waarvan 4 zonen, lag het voor de hand om herenarmbanden te maken. Elke dag inspiratie genoeg!

En wist je dat je onze armbanden ook kunt vinden in een fysieke winkel? Bij De Ruilfabriek in Nieuwegein vind je ze in de Man Cave hoek.

HanneHaves is kleurrijk, uniek, handgemaakt, musthave… dat zijn een paar van de kernwaardes waar HanneHaves voor staat. Hanneke is de hardwerkende creatieve eigenaresse van dit merk. Alle items worden in eigen atelier gemaakt of bewerkt met veel aandacht en zorg voor kleur, materiaal en uitvoering. Dit armbandje krijg je cadeau als je bij haar in de shop de code BRACELETSFORMEN gebruikt.

Roppongi is een bezoek meer dan waard, staat bol van de Japanse mooie, leuke, grappige en handige spullen uit Japan. Je waant gelijk in het land van de rijzende zon en ziet wat voor moois het allemaal te bieden heeft. Krijg een zakje heerlijke Japanse snoepjes cadeau als je bij haar in de shop de code BRACELETSFORMEN gebruikt.

Studio Urf&Ogel. Deze vrolijke shop staat bol van ontwerpen die eenvoudig zijn, maar altijd met een knipoog. Een van de meest bijzonder items in de webwinkel zijn de gepersonaliseerde familieportretten. Succes gegarandeerd! Krijg een zakje liefde cadeau als je bij haar in de shop de code BRACELETSFORMEN gebruikt.

 

Paper Time een webshop vol paper goodness. Alles dat je er vindt is zelfbedacht en –ontworpen, zoals een Werkplanner en prachtige notitieblokken, met zelfs een inhoudsopgave. Ideaal om al je BBQ recepten in op te schrijven, of je trainingsschema. Dit roze notitie boekje krijg je cadeau als je bij haar in de shop de code BRACELETSFORMEN gebruikt.


In de shop van Houtmoed vind je unieke woonaccessoires, stuk voor stuk bedacht, ontworpen en gemaakt door haarzelf. En En alsof dat nog niet genoeg is, ontwerpt ze ook nog vrolijke ansichtkaarten, uiteraard op chloorvrij papier. Deze boekenlegger krijg je cadeau als je bij haar in de shop de code BRACELETSFORMEN gebruikt.

Zie je iets leuks in de bovenstaande shops? Vul dan bij je bestelling daar de code BRACELETSFORMEN in bij de opmerkingen en ontvang je GRATIS een gadget.

Zie je iets leuks bij Bracelets for Men zelf? Vul bij je bestelling de naam van een van de andere webshops die jij bezocht in bij de opmerkingen (let op: dus niet bij het kortingscode-veld), dan ontvang je een GRATIS gadget.

 

DE SPELREGELS;

  • de actie loopt van 6 april t/m 10 mei
  • deelnemende webshops zijn: Paper TimeHannehavesStudio Urf&OgelHoutmoedRoppongi en Bracelets for Men
  • je krijgt je cadeautje bij elke bestelling, er is geen minimumbedrag
  • je ontvangt de gratis extra door het invullen van de code bij de opmerkingen (let op: dus niet bij het kortingscode-veld)
  • je mag zo vaak bestellen als je wilt
  • bezoek ook de andere webshops voor alle unieke give-away

 

Vorige BBQ Essentials
Volgende Give Away voor Powervrouwen! week 4

Geef een reactie.

Reacties worden eerst gecheckt

Verplichte velden