Naar de inhoud

Over BM

Bracelets for Men; Alhoewel de naam anders doet vermoeden is Bracelets for Men een Nederlands merk, en hard aan de weg aan het timmeren om Nederland te veroveren. De handgemaakte herenarmbanden zijn krachtig, trendy, draagbaar en modern.

De armbanden zijn divers met een mooi en strak design, maar tegelijkertijd zonder poeha en een tikkeltje eigenzinnig. Er wordt gebruik gemaakt van typisch krachtige en mannelijke materialen zoals steen, leer, hout en staal. Alle bracelets laten zich prima combineren met de andere armbanden in de collectie.

Jouw Lifestyle Inspirator

Bracelets for Men is jouw lifestyle inspirator. Je vindt hier verhalen over wat mannen interesseert. Tips over festivals, de lekkerste BBQ recepten, reistips, Netflix-tips, humor, old-school stuff, you name it. Dit alles gebeurt in de Man Cave, en What happens in the Man Cave, stays in the Man Cave. 😉 

Wil je de sleutel en je laten informeren en inspireren in de Man Cave? Dat kan door je voor Man Cave Hangout nieuwsbrief in te schrijven.  Enne… no spam, promised. 

Van wie is Bracelets for Men?

Lonneke, ik ben het brein achter Bracelets for Men, en kies voor mijn armbanden voor hoogwaardige materialen zoals steen, leer, RVS. Daarmee richt ik mij op trendy, stoere, stijlvolle, modieuze mannen, met een twist en een tikkeltje eigenwijs.

Ik ben moeder van 4 kinderen, allemaal zonen, en startte mijn eerste webshop met sieraden voor dames, maar met een mannenhuishouden passen herenarmbanden eigenlijk veel beter bij mij, en heb ik elke dag inspiratie genoeg. 

Alle armbanden worden door mijzelf ontworpen en in eigen atelier in Utrecht met de hand gemaakt.  

Mis je iets op de site of in de Man Cave?

Zie je graag bepaalde kleuren of ontwerpen of materialen terugkomen in het collectie aanbod. Heb je een speciale maat nodig van een armband? Of heb je een idee voor in de Man Cave? Laat het even weten.

Wil je graag een blog schrijven over dingen die mannen bewegen, heb je een recept, een tip voor toffe Netflix serie, een filmtip die helemaal in het mannenconcept past? Vertel!