Naar de inhoud

Betalen en verzenden

Wij zullen ons uiterste best doen om jouw order spoedig te verzenden. Mochten er bijzonderheden zijn met je order, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Stay safe! 

Alle prijzen op de website zijn vermeld in euro’s, inclusief BTW.

Betaalmogelijkheden
Betalen kan bij Bracelets for Men snel en betrouwbaar via iDeal, Creditcard, Bancontact en PayPal.

De betalingen worden uitgevoerd door Shopify Payments via een beveiligde SSL (Secure Socket Layer) verbinding. Alle gegevens worden versleuteld verzonden waardoor het onmogelijk is voor derden om jouw gegevens te zien.
Na ontvangst van je betaling wordt je bestelling zo snel als mogelijk naar je verzonden.

Verzenden
Zodra je bestelling is geplaatst krijg je automatisch een bevestiging. Verzending vindt doorgaans plaats binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van de betaling. Wij streven ernaar jouw bestelling zo spoedig mogelijk te versturen. Mochten artikelen onverhoopt niet op voorraad zijn en/of mochten wij niet in staat zijn jouw bestelling binnen de vermelde levertijd te laten bezorgen, dan stellen wij je hiervan op de hoogte. Als jouw bestelling later verzonden wordt door omstandigheden zullen wij je dit laten weten. Ook zullen wij via de website en/of social media berichten over eventuele afwijkende levertijden. 

Bezorging
De bezorging binnen Nederland wordt uitgevoerd door PostNL. Voor andere landen maken wij gebruik van koeriersdienst DPD of DHL.

Leveringen binnen Nederland kunnen worden verzonden als briefpost of als brievenbuspakje, met Track&Trace (gewicht 0-2kg)

Nederland: Gratis; vanaf € 30,-
                      € 2,95 als briefpost (gewicht 0-2 kg)

                      € 4,25 brievenbuspakje met Track& Trace (gewicht 0-2kg)

België:       Gratis vanaf € 50,-
                     
€ 9,00 met Track & Trace (gewicht 0-2kg) België, Duitsland

Duitsland   € 14,00 met Track & Trace (gewicht 0-0,500kg)
                      € 20,00 met Track & Trace (gewicht 0,500-2kg)

Cadeauservice

Je kunt de bestelling direct laten bezorgen op het adres van degene die je wilt verrassen, door bij het afleveradres het adres van deze persoon in te vullen en bij het factuuradres jouw eigen adres.
Bracelets for Men behoudt het recht om tussentijds verzendkosten te wijzigen.