Naar de inhoud
Give Away for Powervrouwen!

Give Away for Powervrouwen!

'TOGETHER STRONG!' 

Het zijn rare en moeilijke tijden voor iedereen. Dus willen we dit keer de moeders in de spotlight zetten. Met de vele rollen die ze juist nu moeten vervullen verdienen ze dit. Echte Powervrouwen zijn het!

Daarom hebben 6 webshops de handen ineengeslagen om jouw Powervrouw, moeder, tante, oma of andere belangrijke vrouw in je leven eens extra in het zonnetje te zetten. Want Moederdag zal voor iedereen zo anders zijn dit jaar. 

Hoe dan? Van 6 april t/m 10 mei gaan we de 6 webshops in de spotlight zetten, maar jou ook! Je krijgt je bij elke shop een extra cadeau bij je bestelling. 

PAPER TIME
We beginnen deze week met Paper Time van Marloes Lubberding. Marloes is van oorsprong grafisch ontwerpster, en daarnaast trotse eigenaresse van deze webshop vol paper goodness. Alles wat je er vindt is zelfbedacht en –ontworpen.
Het is allemaal begonnen met de Paper Time werkplanner, de werktool om meer rust in je hoofd te krijgen en structuur in je werkdag te brengen.
En sinds een klein jaar staat dit prachtige notitieblok, met zelfs een inhoudsopgave, in haar shop.
Een notebook om zowel zakelijk als privé te gebruiken. Ideaal om al je BBQ recepten in op te schrijven, of je trainingsschema.

       


Iedere webshop heeft een eigen toffe goodie. Ga snel kijken bij Paper Time en gebruik de code BRACELETSFORMEN bij het afrekenen, dan krijg je GRATIS een mooi schriftje. 

Dit zijn de andere deelnemers:
Hannehaves; voor de mooiste bohemian Ibiza sieraden,
Studio Urf&Ogel;  laat hier het allerleukste getekende familie portret maken
Houtmoed; mooie en unieke handmade woonaccessoires van hout en vilt
Roppongi; jouw dagelijkse portie Japan

Zie je iets leuks in de bovenstaande shops? Vul dan bij je bestelling daar de code BRACELETSFORMEN in bij de opmerkingen en ontvang je GRATIS een gadget.

Zie je iets leuks bij Bracelets for Men zelf? Vul bij je bestelling de naam van een van de andere webshops die jij bezocht in bij de opmerkingen (let op: dus niet bij het kortingscode-veld), dan ontvang je een GRATIS gadget.

 

DE SPELREGELS;

  • de actie loopt van 6 april t/m 10 mei
  • deelnemende webshops zijn: Paper TimeHannehavesStudio Urf&OgelHoutmoedRoppongi en Bracelets for Men
  • je krijgt je cadeautje bij elke bestelling, er is geen minimumbedrag
  • je ontvangt de gratis extra door het invullen van de code bij de opmerkingen (let op: dus niet bij het kortingscode-veld)
  • je mag zo vaak bestellen als je wilt
  • bezoek ook de andere webshops voor alle unieke give-away

 

Vorige Give away voor Powervrouwen! week 2

Geef een reactie.

Reacties worden eerst gecheckt

Verplichte velden